Tornar a l'inici

Comptable - Financera

Assessorem als nostres clients en el tractament de les operacions comptables i financeres més complexes.

Així, tindrà la major confiança en què les seves decisions es basaran en informació que representa el funcionament de la seva empresa i compleix amb totes les normatives comptables.

Supervisem les seves operacions comptables de forma que representin la situació del seu negoci d'acord amb les obligacions legals.

D'aquesta manera podrà desenvolupar la seva empresa en concentrar els seus esforços en les parts que creen valor per als seus clients. Pot conèixer més dels nostres serveis de l'especialitat de finances amb els nostres serveis de Consultoria Econòmico - Financera.

 

Fiscal i Tributària

Els nostres clients obtenen solucions i optimitzen els aspectes tributaris de la gestió de la seva empresa o patrimoni. Gràcies a aquestes solucions podrà disposar de més recursos amb els que finançar el creixement de la seva empresa.

Realitzem els tràmits tributaris dels nostres clients. Així, els nostres clients poden concentrar-se en els aspectes que fan prosperar el seu negoci.

La nostra metodologia fusiona l'anàlisi del funcionament financer i operatiu del seu negoci amb l'aplicació del tractament comptable i tributari que millor s'adapta a les seves necessitats i a les oportunitats d'optimització tributària.

Alguns dels nostres serveis són:

 • Declaracions tributàries: Impost de Societats, IVA, IRPF, ...
 • Gestió de la seva relació amb l'Agència Tributària, Hisendes Autonòmiques i Locals.

 

Laboral

Assessorem als nostres clients en els aspectes jurídics de les relacions laborals amb els empleats.

Realitzem la gestió dels tràmits laborals que afecten el seu negoci durant totes les fases de la relació laboral amb els seus empleats.

Així comptarà sempre amb la tranquil·litat de que el seu personal i la seva empresa estan emparats per l'observança de les normatives laborals.

Alguns dels nostres serveis són:

 • Disseny de la relació laboral i contractual.
 • Alta en S.S.
 • Nòmines.
 • Retencions IRPF i S.S.
 • Prestacions, cotitzacions i situacions S.S. (I.T.,...).
 • Seguretat i higiene.
 • Inspeccions de treball.
 • Conciliacions.
 • Accions disciplinàries.
 • Expedients de regulació d'ocupació.
 • Baixes, jubilacions i quitances.

 

Jurídic - Mercantil

Posem a la seva disposició els nostres serveis de assessorament jurídic, que li assistiran en les diferents qüestions legals amb les nostres àrees mercantil i civil.

MERCANTIL El nostre assessorament en l'àrea jurídico-mercantil li ajuda a reduir els riscos per a la seva empresa en les transaccions empresarials. L'ajudem a dissenyar l'estructura jurídica més idònia per a la seva empresa en les seves diferents fases vitals ( Constitució, Ampliació de capital, Compra/venda d'accions o participacions, Fusions, Liquidacions, Concurs de creditors...)

CIVIL ABGEST compta amb professionals de dilatada experiència que proporcionen assessorament jurídic. Defensem a davant dels tribunals els interessos empresarials o particulars dels nostres clients, ja sigui en les seves relacions amb l'Administració, empreses o particulars. Alguns exemples de les nostres activitats en aquesta especialitat són: Incompliments contractuals, Relacions amb l'Administració, Reclamacions de danys, Defensa i reclamació en accidents de tràfic, Matrimonial...

 

Assessoria en assegurances

ABGEST ofereix solucions integrals per a protegir als seus clients de qualsevol risc que pugui afectar-los. Assessorem i seleccionem les assegurances millor adaptades al seu perfil de risc com a negoci o particular.

Exemples:

 • Presentació d' ofertes
 • Contractació de Pòlisses d'Assegurança:
  - Vida (Plans de Pensions, Estalvi/inversió, Assegurances de vida)
  - Patrimonials (Industrials, flotes de vehicles, llar)
  - Accidents (conveni col·lectiu)
  - Responsabilitat Civil (industrial i professional)
 • Gestió de sinistres
 • ABGEST ofrece soluciones integrales para proteger a sus clientes de cualquier riesgo que pueda afectarles. Asesoramos y seleccionamos los seguros mejor adaptados a su perfil de riesgo como negocio o particular.

 

 

Dades de contacte

Av. Francesc Macià, 38 10a. planta
08208 - Sabadell
veure mapa

Santa Rosalia, 11-13
08120 - La Llagosta
veure mapa

Telèfon: 93 745 16 14
Fax: 93 745 16 19

ABgest

 

© 2012 A.B. LEGAL ASSESSORS I CONSULTORS, S.L.