Tornar a l'inici

La nostra misió

Optimitzar la rendibilitat dels nostres clients oferint-los serveis excel·lents, professionals, útils i moderns. Per a això, tenim com a base fonamental la formació continuada dels nostres professionals i mantenir una posició avançada tecnològicament respecte del sector.

 

La nostra visió

Ser una marca reconeguda d'assessorament i consultoria on-line, amb els valors fonamentals de ser una organització professional, eficient i eficaç.

 

Política de servei

En ABGEST oferim un servei integrat, ràpid, eficient, d'alta qualitat i rendible per als nostres clients, gràcies al compromís i dedicació del nostre equip de professionals i col·laboradors. El nostre sistema de treball i el nostre equip de professionals ens permeten prestar un assessorament innovador i d'alta qualitat orientat a prevenir i resoldre els problemes i reptes dels nostres clients en la gestió dels seus negocis.

ABGEST proporciona les eines i l'assessorament necessari per a que el creixement del seu negoci sigui planificat i sense sorpreses. Per això, ajudem a la seva empresa a ser més competitiva gràcies al constant estudi i innovació que apliquem als nostres serveis, i li donem solucions concretes que desenvolupem minuciosament per a cada problemàtica.

 

Metodologia de treball

La nostra metodologia de treball es basa en tres eixos: anàlisi, sistema de relació i seguiment continuat.

Anàlisi

Abans de començar la col·laboració amb els nostres clients realitzem una anàlisi de la situació de partença per a identificar oportunitats de millora.

Relació

A partir d'aquí es determina la composició i professionals de l'equip que prestarà suport als nostres clients. Assignem un professional per a prestar suport a la relació amb el client i responsabilitzar-se de l'execució de les tasques periòdiques o del projecte encomanat.

Seguimient continuat:

Amb la periodicitat necessària es realitzaran controls de qualitat en les tasques periòdiques i/o s'emetran informes de l'estat dels projectes encomanats.

 

 

Dades de contacte

Av. Francesc Macià, 38 10a. planta
08208 - Sabadell
veure mapa

Santa Rosalia, 11-13
08120 - La Llagosta
veure mapa

Telèfon: 93 745 16 14
Fax: 93 745 16 19

ABgest

 

© 2012 A.B. LEGAL ASSESSORS I CONSULTORS, S.L.